تست واژگان MSRT همراه با کلید سوالات و جدول تعیین سطح

 می‌دانیم که در بخش درک مطلب و واژگان آزمون MSRT بایستی به ۴۰ سوال در مدت ۵۵ دقیقه پاسخ بدهیم. همانطور که در پست Reading MSRT اشاره کردیم، سوالات مربوط به این بخش نیاز به تمرکز و زمان بالایی دارند چرا که در قالب پاراگراف‌های درک مطلب ارائه می‌شوند. بنابراین بهتر است با مطالعه‌ی منابع MSRT دامنه واژگان خود را تا حد ممکن تقویت کرده و با زدن تست واژگان MSRT آمادگی برای پاسخگویی در کوتاه‌ترین زمان را کسب کنیم. 

در این مطلب و مطالب مشابه وبلاگ آزمون زبان، به صورت نمونه تعدادی سوال را انتخاب کرده و براس سنجش سطح واژگانی در اختیار داوطلبان قرار داده‌ایم. برای دسترسی به تست‌های گرامر و واژگان MSRT، مطابق با طبقه بندی سوالات وزارت علوم پیشنهاد می‌کنیم اپلیکیشن آزمون زبان را از کافه بازار و مایکت دانلود کنید و تا زمان اعتبار به صورت نامحدود از پرتکرارترین و نکته‌دارترین تست‌ها با ارائه پاسخنامه و توضیحات استفاده کنید. 

روش استفاده از تست واژگان MSRT

برای سنجیدن دامنه واژگانی خود با استفاده از تست زیر، ابتدا در شرایط مناسب آزمون قرار گرفته و در صورت امکان محدودیت زمان را برای خود لحاظ کنید. سعی کنید به تمامی سوالات پاسخ داده و جواب‌ها را یادداشت کنید. پس از پاسخ دادن به هر ۲۰ سوال به کلید سوالات در پایین صفحه مراجعه کرده، تعداد پاسخ‌های صحیح و غلط را بررسی کنید و با مراجعه به جدول تشخیص دهید که در چه سطحی قرار دارید. 

 

1.made an unequivocal statement:

(a) hard to understand    (b) lengthy   (c) politically motivated     (d) clear and forthright   

(e) supporting

2.vicarious enjoyment:

(a) complete    (b) unspoiled   (c) occurring from a feeling of identification with another   

(d) long-continuing   (e) temporary

3.psychogenic ailment:

(a) incurable     (b) contagious    (c) originating in the mind   (d) intestinal    (e) imaginary

4. an anachronous attitude:

(a) unexplainable    (b) unreasonable    (c) belonging to a different time  (d) out of place   

(e) unusual

5. her iconoclastic phase:

(a) artistic   (b) sneering at tradition    (c) troubled    (d) difficult    (e) religious

6. a tyro:

(a) dominating personality    (b) beginner    (c) accomplished musician    (d) dabbler   (e) serious student

7. a laconic reply:

(a) immediate    (b) assured     (c) terse and meaningful     (d) unintelligible     (e) angry

8. semantic confusion:

(a) relating to the meaning of words    (b) pertaining to money    (c) having to do with the emotions    (d) relating to mathematics    (e) caused by inner turmoil

9. cavalier treatment:

(a) courteous   (b) haughty and highhanded    (c) negligent   (d) affectionate    (e) expensive

10. an anomalous situation:

(a) dangerous   (b) intriguing     (c) unusual    (d) pleasant    (e) unhappy

11. posthumous child:

(a) cranky     (b) brilliant     (c) physically weak   (d) illegitimate    (e) born after the death of the father

12. feels enervated:

(a) full of ambition    (b) full of strength    (c) completely exhausted    (d) troubled   (e) full of renewed energy

13. shows perspicacity:

(a) sincerity      (b) mental keenness     (c) love    (d) faithfulness     (e) longing

14. an unpopular martinet:

(a) candidate   (b) supervisor  (c) strict disciplinarian  (d) military leader   (e) discourteous snob

15. gregarious person:

(a) outwardly calm  (b) very sociable   (c) completely untrustworthy  (d) vicious  (e) self-effacing and timid

16. generally phlegmatic:

(a) smug, self-satisfied   (b) easily pleased  (c) nervous, high-strung   (d) emotionally unresponsive    (e) lacking in social graces

17. an inveterate gambler:

(a) impoverished    (b) successful    (c) habitual      (d) occasional      (e) superstitious

18. an egregious error:

(a) outstandingly bad     (b) slight     (c) irreparable     (d) unnecessary     (e) deliberate

19. cacophony of a large city:

(a) political administration   (b) crowded living conditions   (c) cultural advantages   (d) unpleasant noises, harsh sounds   (e) busy traffic

20. a prurient adolescent:

(a) tall and gangling   (b) sexually longing   (c) clumsy, awkward   (d) sexually attractive    (e) soft-spoken

 

کلید سوالات

لازم به ذکر است این سوالات تنها نمونه‌های محدودی هستند که ممکن است نقاط ضعف و قوت شما را به طور کامل آشکار نکنند. پیشنهاد می‌کنیم برای قرار گرفتن در شرایط واقعی آزمون MSRT، در آزمون‌های آزمایشی شبیه ساز MSRT شرکت کنید. در این قسمت می‌توانید پاسخ سوالات را با آنچه که خود حدس می‌زدید مقایسه کنید:

1–d, 2–c,3–c, 4–c, 5–b,

6–b, 7–c, 8–a, 9–b, 10–c,

11–e, 12–c, 13–b, 14–c, 15–b,

16–d, 17–c, 18–a, 19–d, 20–b

  • اگر تعداد پاسخ‌های صحیح:
    بین ۰ تا ۷ باشد، دامنه واژگان شما از حد متوسط پایین‌تر است. می‌توانید با مراجعه به اینستاگرام و تلگرام آزمون زبان به آدرس @Azmoonzaban_com مراجعه کرده و از آموزش‌های رایگان گرامر و واژگان MSRT کمک بگیرید. 
  • بین ۷ تا ۱۴ باشد، شما در سطح متوسط قرار دارید و برای موفقیت در آزمون، نیاز به کمی مطالعه دارید. 
  • بین ۱۴ تا ۲۰ باشد، تبریک! دامنه واژگان انگلیسی شما در سطح مطلوبی است. اما پاسخدهی به ۲۰ تست نمی‌تواند اطمینان خاطری به شما بدهد که از مطالعه غافل شوید. 

فراموش نکنید که همیشه و همواره هرسوالی درباره‌ی آزمون‌های زبان مقطع دکتری داشته باشید، می‌توانید در قسمت کامنت همین پست یا سایر پست‌های وبلاگ و شبکه‌های اجتماعی از ما بپرسید و پاسخ بگیرید.